Menu
Close
vrijdag 26 februari 2021 | Insights

Mijn kind is gek op techniek, dat stimuleren we!

Internet innovatie sinds 1997

Nu moet de liefde voor techniek toch al in je aard zitten. Al van jongs af aan loop ik zelf mee binnen Systemec en is het besef en de waardering voor techniek alleen maar toegenomen.


Als tiener heb ik de focus op internet van dichtbij meegemaakt en daarom het volste respect voor het harde werk en het doorzettingsvermogen wat toen in de branche is geleverd.


“Waarom internet, ik heb toch een fax”- waren de standaard reacties. 


Het gebruiken van e-mailverkeer en het ontwikkelen van websites & apps zijn nu niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven.


De huidige internetdiensten hebben constant kennis en ontwikkeling nodig. Het bevorderen dat met name de jeugd voor een technische (beroeps-)opleiding en beroep kiest, is van belang om de continuïteit te waarborgen.


Het stimuleren van een draagvlak voor techniek in het onderwijs en in onze samenleving, helpt erbij om de techniek in leven te houden met de mensen om ons heen.

In samenwerking met Intertoys Langen Driessen in Venlo, zetten we een actie op om techniek bij de jeugd onder de aandacht te brengen.


De komende maanden zal bij elke nieuwe glasvezel oplevering een LEGO Technic doos cadeau gegeven worden. Goede infrastructuur is namelijk de basisvoorziening om in de toekomst nieuwe technieken eigen te maken.

https://www.systemec.nl/nl/oplossingen/verbindingen/glasvezel

 

Met vriendelijke groeten,


Sjoerd Derkx
Managing Director
Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.