Menu
Close

Terugblik MBO niveau 4 ICT

Terugblik stage MBO niveau 4 ICT-beheer door Jip Muijres.

Internet innovatie sinds 1997

Systemec biedt ook stageplaatsen aan MBO niveau 4 studenten. Tijdens een stageperiode van 20 weken werkt de stagiair aan een fictief project, waarbij in een veilige omgeving kan worden geleerd. "Dit project bood mij de mogelijkheid om een netwerk te bouwen en te werken met hard- en software die ik op school niet ter beschikking had. Daardoor ben ik in zelfstandigheid gegroeid en heb ik kennis op kunnen doen over onderwerpen die op school (nog) niet zijn behandeld.”

Stagiairs kijken ook mee op de afdeling support om te horen en zien hoe klanten geholpen worden, maar ook mee het werkveld in om te ervaren wat er van een networking engineer verwacht wordt hoort bij de stage. Systemec betrekt stagiairs bij het teamproces. "Eigenlijk heb ik mij vanaf het begin direct erg welkom gevoeld bij Systemec, ik werd in veel zaken betrokken en voelde me ook echt onderdeel van het team. Alle collega’s waren ook altijd bereid om mij te helpen. Dat heeft mij ook zeker geholpen met het succesvol afronden van deze stage.”

"Graag wil ik Systemec en al haar werknemers bedanken voor de fijne en leerzame samenwerking en het bieden van de mogelijkheid om op zo’n leerzame plaats stage te mogen lopen.” Jip Muijres

Clim Derkx-Simons Linkedin

Personeelszaken

Contact

Klantcases

“We voelen ons comfortabel met een goede achterwacht.”

“Wij verwachten kwaliteit en dat krijgen we.”

“We willen dan ook graag samen verder groeien”

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.