Menu
Close

vrijdag 16 augustus 2019 | Systemec Updates

VVV-Venlo

Systemec heeft de huidige netwerkomgeving van VVV-Venlo uitgebreid met nieuwe access-points en netwerkverbindingen voor de nieuwe kassasystemen.

Internet innovatie sinds 1997

Systemec heeft recent haar diensten mogen uitbreiden voor VVV-Venlo.

Systemec verzorgt de netwerkverbindingen, beveiliging door Sophos Synchronized Security, Mail exchange en hosting. De Sophos Synchronized Security is nu ingezet voor de firewall, wifi, endpoint, server en e-mail beveiliging. De Synchronized Security wordt managed aangeboden en zorgt ervoor dat de apparaten onderling met elkaar communiceren.

Bij de start van het nieuwe voetbalseizoen, heeft VVV-Venlo ook gekozen voor een nieuw kassasysteem. Deze kassasystemen zijn geplaatst in de verkooppunten rond het veld en in het Lindeboom café. In het verleden kon er niet worden gepind in het voetbalstadion. Dit pinprobleem is opgelost, dankzij het nieuwe betaalsysteem en de hierbij horende betaalkaart. Systemec heeft gezorgd voor een gescheiden netwerk om de internetconnectiviteit van de nieuwe verkooppunten te realiseren.Wilt u meer weten over onze diensten of benieuwd naar de volledige Synchronized Security case over VVV-Venlo? Neem dan contact op en lees de volledige case

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.