Menu
Close

woensdag 28 februari 2024 | Internet

Uitbreiding van de Systemec glasvezeldiensten

Systemec heeft internetaansluitingen in Brüggen(D) mogen opleveren. Hierin wordt gebruik gemaakt van een Private Network en de Systemec Always Online oplossing als extra optie.

Internet innovatie sinds 1997


Systemec heeft internetaansluitingen in Brüggen(D) mogen opleveren voor o.a. Kessels-Reisen GmbH&Co.KG. Daarnaast hebben wij twee locaties van Kessels Reisen in Brüggen gekoppeld op basis van onze point2point Private Ethernet oplossing.

In samenwerking met Gemeindewerke Brüggen GmbH worden de uitbreidingen gerealiseerd. De komende weken zullen ook andere ondernemingen in Brüggen de mogelijkheid krijgen onze glasvezeldiensten te gebruiken.

Onze glasvezeldienst is beschikbaar t/m 1 Gbps, met mogelijkheid tot meerdere VLAN´s, QoS en een Gold 24*7 SLA.


Voor bedrijven en instellingen met meerdere vestigingen kan er gebruik worden gemaakt van een Private Network. Aan dit Private Network kunnen ook glasvezelverbindingen gekoppeld worden.
Een Private Network voorziet in een gesloten netwerk, waarbij garanties gegeven kunnen worden over de beschikbaarheid van bandbreedte.

 

Is een 24*7 Service Level Agreement niet voldoende, dan biedt Systemec oplossingen voor garanderen van uptime. Dit kan onder andere door het toevoegen van een 2e netwerkverbinding aan de firewall of door middel van onze Always Online oplossing.

 

Always Online oplossing

Deze dienst van Systemec voorziet in het redundant aanbieden van een IP-dienst over minimaal 2 gescheiden verbindingen (bijvoorbeeld glasvezel en DSL), waarbij in het geval van uitval van de communicatie over de primaire verbinding, de secundaire verbinding de IP-dienst automatisch overneemt.

 

Systemec verzorgt graag maatwerk met de glasvezelvarianten. Van aansluitingen, in-house bekabeling en/of koppelingen met het Wifi-netwerk. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op, of vraag een van onze Networking Engineers voor advies.

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.