Menu
Close

donderdag 16 februari 2023 | Systemec Updates

Tijd voor nieuwe kennis in huis, met onze nieuwe stagiairs!

Internet innovatie sinds 1997

Vanaf februari hebben we twee stagiairs mogen verwelkomen, echter dit keer op verschillende afdelingen en niet alleen op de techniek. We halen namelijk ook recente kennis in huis, vanuit onze stagiair op personeelszaken.Ze stellen zichzelf graag aan u voor!

“Hallo, mijn naam is Tom Schreurs, 22 jaar en woonachtig in Belfeld.


Ik studeer aan de Fontys in Eindhoven en zit in mijn 3e jaar van de opleiding HRM (Human Resource Management).


Vanaf februari loop ik stage bij Systemec als stagiair HR. Ik ben heel benieuwd hoe alle zaken rondom HR in de praktijk/bedrijfsleven zijn en wil hier graag alles over leren en vooral veel ervaring over op doen. Hier krijg ik binnen Systemec volop de kans en ruimte voor, om te ontdekken wat bij mij past omtrent HR.


In mijn vrije tijd sport ik veel, zo ga ik geregeld naar de sportschool en doe ik aan hockeyen bij Delta Venlo. Verder ben ik graag onder de mensen en spendeer ik veel tijd met vrienden en familie.”

 

 

“Hallo, mijn naam is Bram van Bakel, 20 jaar oud en kom uit Belfeld.


Ik zit momenteel in mijn derde jaar en tevens ook mij afstudeerjaar van mijn studie "Expert IT Systems and Devices" aan Gilde Opleidingen in Venray. Ik heb ervoor gekozen om mijn afstudeerstage bij Systemec uit te voeren. Ik hoop hier veel te leren in de tijd dat ik hier ben en mijn stage met plezier te kunnen afronden. Naast mijn afstudeeropdracht, zal ik ook meegaan op klantlocatie en U wellicht ondersteunen vanuit de ICT helpdesk.”

 

 

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.