Menu
Close

woensdag 7 juli 2021 | Systemec Updates

Systemec verbindt datanetwerk Stereo Sunday

Internet innovatie sinds 1997

Afgelopen weekend vond gelukkig sinds lange tijd weer een festival plaats. Het eerste festival in Nederland sinds lange tijd werd Stereo Sunday in Venlo. En Systemec was erbij!

Systemec verzorgt al jaren de internet- en netwerkverbindingen voor het evenement. Met onze stabiele en betrouwbare kwaliteit faciliteerden we twee dagen lang de organisatie én 20.000 festivalgangers. Van kassaverbindingen tot wifi, met alles ertussen in. Tot grote tevredenheid van de organisatie aldus Tom Ketelings: “Zoals bij iedere editie van Stereo is het prima samenwerken met Systemec. Korte lijnen, snel schakelen en wat extra’s doen als de situatie daarom vraagt. Dat is de toegevoegde waarde van Systemec.”, aldus het bestuurslid van Stereo Sunday.

We hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen van evenementen met de data-infrastructuur. Zo zullen we eind augustus ook weer de Zomerparkfeesten ontzorgen met ons kundige team.

 

Ook uw netwerken veilig op locatie laten verbinden door Systemec? Neem contact op met ons team van mobile networking experts.

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.