Menu
Close

maandag 25 september 2023 | Systemec Updates

Ondersteuning aan 4 prachtige evenementen in Venlo

Internet innovatie sinds 1997

In Venlo mogen we trots zijn op de vele prachtige evenementen die georganiseerd worden. Al deze evenementen zorgen voor verbinding en daar leveren we dan ook graag een bijdrage aan om dat mede mogelijk te maken. Stereo Sunday, Het Zomerparkfeest, Viva Classic en de M.A.-Run zijn de evenementen die wij deze zomer ondersteund hebben en waar onze eigen Systemec hartjes ook sneller van gaan kloppen.

We luidden in juli de zomer in met Stereo Sunday in het Julianapark, vooraf zorgen we dat het internet en netwerk optimaal functioneren en in het park gaan ook enkele collega’s van ons met de voetjes van de vloer. In augustus snakt iedereen weer naar het Zomerparkfeest, wij ook! Steeds meer onderdelen van het Parkfeest steunen op goede (internet)verbindingen, team Networking besteed zelfs extra tijd om nieuwe apparatuur uit te testen en ook dat loopt gesmeerd. Samen met collega’s, partners en kinderen genieten ook wij van de muziek, het eten en vooral de sfeer o.a. tijdens de vrijdagmiddagborrel waar we met het gehele team aanwezig waren.In september vervolgen, wij op de markt voor het stadhuis, ons zomerprogramma met het mede mogelijk maken van de Viva Classic Opera Vocal Contest. Een samenwerking in de Euregio, waarbij jonge talenten uit Limburg en Noordrijn-Westfalen in een openluchtconcert streden voor de Willy Caron Award en vele andere mooie prijzen. Na een zinderende finale, waarin de mooiste aria’s gepresenteerd werden, mocht Sjoerd Derkx mede namens de sponsoren de prijsuitreiking op zich nemen. Mooi om te zien wat een talent er in onze grensregio zich ontwikkelt en dat wij dat als ambassadeur mogen ondersteunen.

We sluiten de zomer af met de alweer 35ste M.A.-Run, die vol trots door de straten van regio Venlo rijdt. Achter de schermen zorgen we ook hier voor de (internet)verbinding op locatie en helpen wij op die manier graag mee aan al die blije gezichten in de motoren. En uiteraard staan we tijdens de run langs de route te zwaaien naar de mooie stoet.

Het was weer een hele mooie zomer waarbij we weer mooie verbindingen hebben mogen leggen en we kijken nu alweer uit naar volgend jaar!

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.