Menu
Close

dinsdag 10 mei 2022 | Systemec Updates

Nationale Datacenter Dag: VIP-tour

Internet innovatie sinds 1997
Als lid van de Dutch Datacenter Association neemt Systemec ook deel aan de Nationale Datacenter Dag. Vanuit Security-oogpunt kiezen we echter voor een andere benadering. Om te zorgen dat de digitale omgevingen en privacy van onze datacenterklanten gerespecteerd worden, kiezen we niet voor “openbare” rondleidingen. Wel bieden we VIP-rondleidingen, waarbij geïnteresseerden één-op-één welkom worden geheten en kennis kunnen maken met onze datacenters. Op een persoonlijke manier, zodat u de volle aandacht krijgt om uw vragen te bespreken. Onze diensten zijn immers ook maatwerk.
Graag nodigen we u dan ook uit om een afspraak te maken voor een persoonlijke presentatie. Dit kan op een tijdstip dat u schikt, dus niet persé op 9 juni.
 
 
Stuur a.u.b. een mail naar sales@systemec.nl, dan zullen wij contact met u opnemen om uw VIP-tour te plannen. Vervolgens krijgt u van ons een formulier, waarmee wij het toegangsbeheer en -autorisatie voor onze datacenters toelichten en hebben ingeregeld. Safety & privacy first!
 
We zien uw aanmelding graag tegemoet!
 
 
 

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.