Menu
Close

dinsdag 21 juni 2022 | Systemec Updates

Advies: update WordPress-sites

Internet innovatie sinds 1997

Systemec verzorgt shared webhosting voor een grote groep klanten. Ook voor WordPress-websites. Als extra service sturen we alerts om klanten te informeren wanneer hun site niet up-to-date is. We zien dat dit advies niet altijd even goed wordt opgevolgd. Dat betekent dat er een lek kan zijn in hun cybersecurity en dat zo de websites kwetsbaar zijn.


Het up-to-date houden van de webserver is de verantwoordelijkheid van Systemec; het up-to-date houden van de website zelf is de verantwoordelijkheid van de klant. Het is daarom verstandig om deze waarschuwingsmails te lezen en er snel naar te handelen. Heeft u een vraag over een bepaalde melding dan kunt u altijd even contact opnemen met onze helpdesk.

Shared webhosting

Bij webhosting wordt de website ondergebracht op een server, waarbij er kan worden gekozen voor een gedeelde server (shared hosting) of een eigen server. Shared hosting is de meest gekozen manier om een website te hosten. Op basis van het gekozen pakket, wordt een deel van de server gereserveerd voor uw website. Klik hier voor de mogelijkheden.


Systemec biedt hoogwaardige webhosting aan voor de zakelijke markt, waarbij maatwerk mogelijk is. Van het aanpassen van de PHP-waarde tot het inrichten van een aangepast beveiligingsniveau, met bijvoorbeeld de inzet van een Web Application Firewall (WAF).


De website of Virtual Private Server (VPS), wordt gehost op een Microsoft Windows of Debian Linux virtuele server, binnen een vSphere Enterprise platform.


Zo bieden we u hoge beschikbaarheid en laadsnelheid, redundante firewall beveiliging, tot 6x per dag een back-up, toegang tot uitgebreide webstatistieken en een Plesk management portal.

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.