Menu
Close

always online

Always Online is het aanbieden van een internetdienst die altijd beschikbaar is. Een storing bij één van de carriers heeft dan voor uw organisatie geen nadelig effect.

Verbindingen met gelijk subnet

beschikbaar in 2 type configuraties

Geen downtime

Internet innovatie sinds 1997

De "Always Online” dienst van Systemec voorziet in het redundant aanbieden van een IP-dienst over minimaal 2 gescheiden verbindingen (bijvoorbeeld glasvezel en DSL), waarbij in het geval van uitval van de communicatie over de primaire verbinding, de secundaire verbinding de IP dienst automatisch overneemt.

Specificaties

De redundante backbone van Systemec is opgebouwd op basis van OSPF routing en voorziet in het dynamisch routeren van IP-subnetten op basis van de verschillende prioriteiten. De Always Online dienst maakt hiernaast gebruik van DVSR, hetgeen inhoudt dat de backbone-routers van Systemec continue monitoren of de desbetreffende routers op de locatie van de contractant bereikbaar zijn (icmp-echo/ping).

Bij de oplevering wordt in overleg een eigen timing-profiel bepaald. Minimaal wordt om de 10 seconden één ping gestuurd, waarmee de communicatiestatus van de verbindingen wordt vastgesteld (herrouteren bij 1 ping down en her-routeren bij 1 ping up). Systemec beheert de routers op de locatie(s). Deze routers "leren” de benodigde routes onderling op basis van het RIPv2 protocol.

 

De Systemec Always Online dienst is beschikbaar in 2 type configuraties:

1. Active/Passive;
2. Active/Active.

 

Deze dienst hebben we o.a. bij Europa Apotheek Venlo, een van de grootste online apotheken, opgeleverd, Lees hier de case over de Always Online oplossing

Sjoerd Derkx Linkedin Xing

Managing Director - Owner

Contact

Marcel Boumans Linkedin

Manager Networking & Internet

Contact

Klantcases

“We voelen ons comfortabel met een goede achterwacht.”

“Wij verwachten kwaliteit en dat krijgen we.”

“We willen dan ook graag samen verder groeien”

Samenwerken

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact met ons op:

Bellen

Bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Email

Wij reageren altijd binnen 24 uur op werkdagen.